Gezien in mijn gezin

Als eigen kind van ouders met pleegkinderen en een gezinshuis/expertisehuis heb ik gezien hoe waardevol het is dat je samen als gezin een veilige plek kunt bieden aan kinderen die om welke reden dan ook niet meer bij hun thuis konden  blijven wonen.  Als eigen kind heb ik ook mogen ervaren hoe belangrijk het is om op bewuste momenten en onbewuste momenten met je ouders in verbinding te zijn.

Om dit te optimaliseren binnen pleegzorg en gezinshuizen ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een spel. Een spel met het doel om jullie als kerngezin een boost te geven naar nog meer verbinding met elkaar. Want jullie zijn samen de motor binnen het pleeg/gezinshuis. Het is een spel waarin je veel met elkaar kunt lachen, actief moet worden, maar waarin ook serieuze onderwerpen worden besproken. Wil jij investeren in jouw kinderen en jullie relatie, dan moedig ik je aan om de uitdaging van dit spel aan te gaan en tijd door te brengen met jullie kinderen.

Wil jij dit spel ontvangen? Het spel bestellen? Het aanvraagformulier doet het helaas nog niet. Je kan een mail sturen naar: info@risepaardencoaching.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.