Gezien in mijn gezin

Als eigen kind van ouders met pleegkinderen en een gezinshuis/expertisehuis heb ik gezien hoe waardevol het is dat je samen als gezin een veilige plek kunt bieden aan kinderen die om welke reden dan ook niet meer bij hun thuis konden  blijven wonen.  Als eigen kind heb ik ook mogen ervaren hoe belangrijk het is om op bewuste momenten en onbewuste momenten met je ouders in verbinding te zijn. Om dit te optimaliseren binnen pleegzorg en gezinshuizen ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een methode. Een methode met het doel om jullie als kerngezin een boost te geven naar nog meer verbinding met elkaar. Want jullie zijn samen de motor binnen het pleeg/gezinshuis. Het is een spel waarin je veel met elkaar kunt lachen, actief moet worden, maar waarin ook serieuze onderwerpen worden besproken. Wil jij investeren in jouw kinderen en jullie relatie, dan moedig ik je aan om de uitdaging van dit spel aan te gaan en tijd door te brengen met jullie kinderen.

Wat ontvang je als je als de methode ‘Gezien in mijn gezin’  besteld?:

– Bordspel (een combinatie van ontspanning, verbinding en elkaar zien op een laagdrempelige manier.) Je investeert niet alleen in tijd met elkaar, maar door de methode heen zullen jullie als gezin meer inzicht krijgen hoe iedereen het leven binnen het gezinshuis ervaart. Niets is er mooier dan elkaar echt gaan zien. De afwisseling van de ontspanning en de serieuze, inhoudelijke goed doordachte vragen maakt dat je plezier hebt met elkaar, maar ook dat je op een ontspannen manier moeilijke onderwerpen boven tafel krijgt.

 Deze onderwerp kaarten komen voorbij binnen de methode:

– Wie zijn wij – Onder de tafel – Benoemen – In de schoenen van de ander – Afscheid nemen – Bijzonder spontaan – Gevoelens – Huis vol vreemden – Horen, zien en `zwijgen – Schatmomenten. 

Daarnaast heb je verschillende Doe, Teken en Beeld uit opdrachten. 

– Je ontvangt verdieping video’s. (De 10 onderwerpen die binnen het spel voorbij komen worden vanaf december ’21 elke maand online gezet.) Met deze video’s krijg je meer verdieping in het onderwerp omtrent jullie als gezinshuis ouders en jullie kinderen. In de video’s leg ik uit wat het onderwerp inhoudt, hoe je dit onderwerp binnen jullie gezin nog meer aandacht kunt geven en krijg je verschillende tips. 

– Online community groep. (Op Facebook word je toegevoegd aan de besloten ‘Gezien in mijn gezin’ facebook groep. Hier zullen mede gezinshuis ouders worden toegevoegd die ook deze methode gaan gebruiken voor hun gezin. Hier zullen ook de filmpjes beschikbaar zijn en kun de reageren en vragen stellen aan mij. Op deze besloten pagina kan jij ook jouw verhaal delen of vragen stellen aan mede gezinshuis ouders.

Prijs: ‘Gezien in mijn gezin’ methode is in prijs verlaagd naar 49,95,-  exclusief verzendkosten. Je kunt je aanvraag doorgeven door het onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@risepaardencoaching.nl 

Naast deze methode zijn er nog meer mogelijkheden om jullie als gezin op weg te helpen met dit thema, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Ook geef ik lezingen en presentaties over het thema: eigen kind in gezinshuizen/pleeggezinnen. Stuur gerust een bericht voor meer informatie.

Wil jij de methode bestellen of heb je vragen, stuur dan een mail naar info@risepaardencoaching.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.