WELKOM BIJ RISE PAARD EN COACHING

Rise Paard & Coaching biedt verschillende mogelijkheden om jongeren te coachen. Rise richt zich op jongeren met een zorg-/hulpvraag en werkt met name vanuit de ''Paard als Spiegel'' methodiek. Jongeren (opnieuw) tot bloei laten komen en kansen geven om zich positief te ontwikkelen. Het contact met paarden is laagdrempelig. Ze zijn niet veroordelend en ontzettend goed inzetbaar om in verbinding te komen met een jongere of kind. 

Rise Paard & Coaching staat voor professionele coaching waarbij verbinding, vertrouwen en passie voor jeugd en paard sleutelwoorden zijn, voor een succesvol coachingstraject. 

 


Over mij

Melissa Wessels

Melissa Wessels

Excellent jongeren coach

Trotse moeder van drie kinderen, getrouwd, 27 jaar en vanuit mijn passie voor paarden en jeugd heb ik mijn werk kunnen maken van coaching. Ik ben Melissa Wessels-Berkhof. In mijn jonge jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de paardensport en heb ik mijn kennis over de paarden mogen vergroten. Daarnaast heb ik ook ontdekt dat jongeren mij inspireren, ik energie haal uit samenwerken met hen en heb ik ook daarin kennis mogen opdoen binnen de door mij gevolgde opleidingen en cursussen. Rise Paard & Coaching is ontstaan vanuit mijn passie voor paarden en jongeren. Ik geloof dat er altijd stappen te maken zijn om te kiezen voor de goede dingen in het leven, te kiezen voor hoop, te kiezen voor een zinvol leven. Juist in die stappen wil ik kinderen en jongeren helpen door mijn passie, kennis en methodieken in te zetten om op die manier bij te dragen aan een waardevolle invulling van het leven van kinderen en jongeren. Binnen expertisehuis Noah werk ik als pedagogisch medewerker. Daarnaast ben ik Excellent jongeren coach. De gebrokenheid in de levens van jonge tieners en kinderen, de problematieken, of zoals ik zelf het wel eens noem het ‘’gebroken-hart problematiek’’ maakt dat ik een verschil wil maken in de levens van jongeren. Gepassioneerd en professioneel ga ik met ze aan het werk. Wat is er mooier dan dit te doen samen met mijn paarden!

Rise Paard & Coaching
Ontwikkel, groei en bloei in samenwerking met het paard.